Pstrag pieczony w folii z rozmarynem,cytryną i czerwoną papryką

Pstrag pieczony w folii z rozmarynem,cytryną i czerwoną papryką

Pstrag pieczony w folii z rozmarynem,cytryną i czerwoną papryką

Nie przepadam za pstragiem w ogole za rybami slodkowodnymi.Dzisiejsze danie obiadowe to czysty przypadek.Lada chlodnicza z rybami w moim sklepie zapelniona jest zwykle wieloma gatunkami ryb.Dzis posucha kompletna.Mialam do wyboru  pstraga i pange.Pangi z wiadomych wzgledow nigdy nie kupuje. Poniewaz od kilku dni byla na dzis zaplanowana ryba,w koszyku wyladowaly pstragi.Zastanawialam sie jak je upiec,zeby to delikatne,dla mnie bez smaku mieso nabralo jakiegos charakteru.Wybor padl na rozmaryn i papryke.Bez... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotuj zdrowo!Guten Appetit!

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.