Zielono i wiosenne - pesto ze szpinakiu i awokado z dodatkiem orzechów włoskich jest zdrowe i pyszne. Warto je przygotować, bo jest uniwersalne, a zrobisz je migiem. Samo lub w połączeniu z białym serkiem to super smarowidło na kanapki, a z makaronem błyskawiczny obiad. Polecam! Składniki: 250 g mrożonego szpinaku 1/2 awokado 1 ząbek czosnku 1/2 szklanki orzechów włoskich 3 łyżki oleju sok z 1/2 cytryny sól, pieprz parmezan Przygotowanie: szpinak ułożyć na sitku i zostawić do rozmrożenia. Odcisnąć nadmiar wod... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Jeśli starasz się pozbyć zbędnych kilogramów, powinieneś o tym wiedzieć!
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...