Barszcz czerwony zabielany na zakwasie buraczanym-wegeteriański wg Kuchni Polskiej

Barszcz czerwony zabielany na zakwasie buraczanym-wegeteriański wg Kuchni Polskiej

Barszcz czerwony zabielany na zakwasie buraczanym-wegeteriański wg Kuchni Polskiej

Zupy sa pracochlonne,bo wymagaja czasu..Do tych zup nalezy przygotowanie czerwonego barszczu.Trud sie jednak oplaci,a przepis ten zadowoli i wegetarian i miesozercow.To kwestia dodania jednego skladnika wiecej.Czerwony barszcz wlasciwie powinno sie przygotowac dzien wczesniej, by poszczegolne skladniki mogly sie wtedy polaczyc w harmonijna calosc,a w harmonii wlasnie tkwi sekret naprawde dobrego barszczu.I to niezaleznie od tego ,czy robimy go na rosole,czy wywarze z warzyw,bo podstawa zupy jest wlasnie wywar.Czasem... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotuj zdrowo!Guten Appetit!

Warto przeczytać

Buraczki tarte na zimę

Tarte buraczki na zimę do słoików to obowiązkowy twór z buraków w naszej piwnicy. Można je podawać jako dodatek do obiadu, od razu ze słoika.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.