Przepis na : obiad
Mam dla Was pomysł na pieczone pałki z kurczaka w marynacie miodowo – musztardowej . Danie jest bardzo proste w wykonaniu, prawie robi się same, no prawie. Wystarczy jedynie zamarynować mięso, odstawić na godzinę do lodówki, a na koniec wstawić do piekarnika. Mięsko po upieczeniu jest miękkie, soczyste i bardzo smaczne. Polecam na jutrzejszy obiad w towarzystwie pieczonych ziemniaczków. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki na pałki z kurczaka w marynacie miodowo – musztardowej:...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...Lubimy gotować i dzielić się przepisami