Pałki z kurczaka w marynacie miodowo – musztardowej

Pałki z kurczaka w marynacie miodowo – musztardowej

Przepis na : obiad

Mam dla Was pomysł na pieczone pałki z kurczaka w marynacie miodowo – musztardowej . Danie jest bardzo proste w wykonaniu, prawie robi się same, no prawie. Wystarczy jedynie zamarynować mięso, odstawić na godzinę do lodówki, a na koniec wstawić do piekarnika. Mięsko po upieczeniu jest miękkie, soczyste i bardzo smaczne. Polecam na jutrzejszy obiad w towarzystwie pieczonych ziemniaczków. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki na pałki z kurczaka w marynacie miodowo – musztardowej:...

Czytaj dalej na blogu Gotuj z Prezesem

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Który miód jest najlepszy? Lecznicze właściwości miodu.

Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.

Czytaj dalej...

Sałatka z kurczakiem - 15 najlepszych przepisów

Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.