Co zrobić z bananami, które są już bardzo dojrzałe – nie, to nie jest chlebek bananowy

Co zrobić z bananami, które są już bardzo dojrzałe – nie, to nie jest chlebek bananowy

Co zrobić z bananami, które są już bardzo dojrzałe – nie, to nie jest chlebek bananowy

Na kuchennym blacie leżą trzy banany – brązowe, miękkie, nadszarpnięte czasem. Miały być zdrową przekąską po treningu, ale życie jak zwykle przyspieszyło i banany dojrzały „za bardzo”. W większości domów ich los jest przesądzony: chlebek bananowy albo śmietnik. Ale w rzeczywistości bardzo dojrzały banan to jeden z najbardziej uniwersalnych składników w kuchni. Jeśli tylko dać mu szansę. Banan – nieoceniony dar natury i składnik z historią Banan to jeden z najczęściej spożywanych owoców na świecie. Pochodzące z Azji ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotuj z Prezesem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.