Przepis na : obiad
Pyszne, chrupiące gofry to deser, który z pewnością uwielbia każdy z nas. A jeszcze lepiej smakują z sezonowymi owocami, dżemem czy bitą śmietaną! Co zrobić, by gofry były odpowiednio puszyste i zarówno chrupiące? Wystarczy dobrać odpowiednie składniki oraz ich proporcje. Nie jest to takie trudne jak się wydaje! Cały przepis poniżej! (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki na chrupiące gofry: 2 szklanki mąki 2 łyżki cukru szczypta soli 1 i 1/2 szklanki mleka 1/2 szklanki roztopionego m...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...To, że zdrowa dieta powinna być bogata w duże ilości warzyw i owoców każdy z nas wie, lecz gdy nie jesteśmy specjalistami od zdrowia często nie mamy pojęcia, których produktów nie powinno się ze sobą łączyć.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...Lubimy gotować i dzielić się przepisami