Fasolka po bretońsku

Fasolka po bretońsku

Fasolka po bretońsku

Przepis na : obiad

Fasolka po bretońsku to pyszne, pożywne i sycące danie obiadowe. Świetnie smakuje od razu po zrobieniu, jak również na dzień następny po podgrzaniu.  Fasolkę robię częściej jesienią i zimą, gdy nadchodzą zimne dni i organizm potrzebuje bardziej kalorycznego pożywienia. Niektórzy unikają jedzenia fasoli, gdyż działa na nich gazo twórczo. Moim sprawdzonym sposobem na tego typu dolegliwości jest moczenie fasoli i podczas gotowania przyprawienie jej cząbrem i kminkiem. Obie te przyprawy zapobiegają przykrym d... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotuj w domu

Warto przeczytać

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Odmładzająca dieta Hausera

Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.