Dziś naleśniki w dwóch wersjach. Nie znudziłam Was jeszcze? Jeśli lubicie fasolkę szparagową możecie zjeść ją w naleśniku. Wystarczy ugotować fasolkę z dodatkiem cząbru i zawinąć ją z żółtym serem w naleśniki, po czym zapiec. Naleśniki pełne fasolki i sera 1 duże jajo 250 ml mleka 250 ml wody szczypta soli ok 250 g mąki pszennej 1 łyżeczka oleju słonecznikowego 1 paczka mrożonej fasoli szparagowej 1 łyżeczka cząbru około 10 dag żółtego sera szczypior sól do smaku Wlej mleko i wodę do miski, dod... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...