500 - 600 g dyni (oczyszczonej) pół papryki czerwonej pół cebuli szczypta chili papryka czerwona słodka bazylia sól pieprz pieprz ziołowy staropolski oregano olej do smażenia Dynię pokroić w kostkę równej wielkości, paprykę i cebulę w drobną kosteczkę. W głębokiej patelni rozgrzać tłuszcz, włożyć cebulę, następnie po chwili dynię i paprykę. Dodać przyprawy i sól do smaku, smażyć ok 20 min i mieszać od czasu do czasu. Podawać do mięsa zamiast ziemniaków. ................................................................................................................................................................ ... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...