Natchniona wiosną i moją wycieczką nad morze nabrałam ochoty na coś lekkiego i orzeźwiającego. Prezentuję Wam dzisiaj przepis własnego pomysłu, który zyskał wielkie uznanie mojej małej rodzinki i od dziś będzie często gościł na naszym stole. Mam zatem nadzieję że i Wy odważycie się podążyć moimi śladami i wypróbujecie ten przepis u siebie. Będzie smakował szczególnie fanom kuchni chińskiej, wietnamskiej czy indyjskiej. Zapraszam. Składniki: 6 udek z kurczaka bez kości (ewentualnie 1 pierś ... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Witam Cię w moim świecie!
Znajdziesz w nim moje oraz unowocześnione przeze mnie przepisy głównie kuchni polskiej, której jestem wierną fanką.