Przepis na : śniadanie
W moim życiu ostatnio trochę mniej czasu wolnego i mam niewielkie zaległości we wrzucaniu najnowszych przepisów, ale nie martwcie się! Na szczęście zawsze znajdę czas, aby ugotować coś dobrego a dzięki temu mam już kilka wypróbowanych przepisów, którymi będę mógł się z Wami podzielić. Dzisiaj przedstawiam Wam chlebek bezglutenowy. Sam przepis jest doskonały: wymaga tylko kilkunastu minut pracy, odrobinę czekania a otrzymujemy bochenek przepysznego chlebka z chrupiącą skórką o obłędnym zapachu. Nie bójcie się tylko... czytaj dalej...
Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.
Czytaj dalej...Chemiczne dodatki do żywności potocznie nazywane „składnikami E” zostały dopuszczone do użytku przez instytucje Unii Europejskiej i są one uznawane za bezpieczne i dozwolone do użycia.
Czytaj dalej...Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.
Czytaj dalej...zycie i przepisy bez glutenu, cukru i nabiału.