gryczane gołąbki z kapusty pekińskiej

gryczane gołąbki z kapusty pekińskiej

gryczane gołąbki z kapusty pekińskiej

Gołąbki od zawsze kojarzyły mi się z mięsem mielonym, ryżem oraz kapustą głowiastą. Pamiętam, że jako dziecko byłem niejadkiem a właśnie takie gołąbki były moim ulubionym daniem i często gościły na naszym stole, aby moja mama mogła nakarmić swoje wybredne dziecko (przepraszam mamo!). Pomimo, że wciąż uwielbiam ten smak to dzisiaj o wiele bardziej lubię eksperymentować w kuchni i chcę Wam przedstawić efekt mojego ostatniego eksperymentu. Kapustę głowiastą zastąpiłem kapustą pekińską, ryż ustąpił miejsca kasz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gar Zdrowia

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

12 EXTRA pokarmów, które pozwolą ci być zdrowszym!

Według dietetyków istnieje kilka pokarmów, które obecne w naszej diecie ograniczają przyrost tkanki tłuszczowej.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Autor

matigos

zycie i przepisy bez glutenu, cukru i nabiału.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

gołąbki, kapustą, kasza, mielone, ryż, zupa pomidorowa, kasza gryczana, kapusta pekińska, mięso mielone, mięso, marchewka, wegańskie, mielone z warzywami, ryż z warzywami, jajka z farszem, jajka faszerowane , mięso duszone

Inne przepisy z Gar Zdrowia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.