Pasta kanapkowa z makreli 2 puszki po 200 g makreli w oleju 2 średnie cebule 100 g masła 3 ogórki konserwowe 200 g sera żółtego gouda sól, pieprz czarny Instrukcje wykonania Masło wyjąć z lodówki na 1 godzinę przed przygotowaniem pasty aby zrobiło się miękkie. Otworzyć puszki z makrelą. Do miski przełożyć całą zawartość (rybę razem z olejem), a z drugiej tylko rybę i rozdrobnić ją widelcem. Cebulę obrać z łupin, a następnie pokroić w drobną kostkę i przełożyć do ryby. Ogórki konserwowe zetrzeć na tarce do jarzyn ...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Dieta warzywno-owocowa. Bez mięsa, tłuszczu oraz białej mąki. Sposób na pobudzenie swojego organizmu.
Czytaj dalej...