Pasta kanapkowa z makreli

Pasta kanapkowa z makreli

Pasta kanapkowa z makreli 2 puszki po 200 g makreli w oleju 2 średnie cebule 100 g masła 3 ogórki konserwowe 200 g sera żółtego gouda sól, pieprz czarny Instrukcje wykonania Masło wyjąć z lodówki na 1 godzinę przed przygotowaniem pasty aby zrobiło się miękkie. Otworzyć puszki z makrelą. Do miski przełożyć całą zawartość (rybę razem z olejem), a z drugiej tylko rybę i rozdrobnić ją widelcem. Cebulę obrać z łupin, a następnie pokroić w drobną kostkę i przełożyć do ryby. Ogórki konserwowe zetrzeć na tarce do jarzyn ...

Czytaj dalej na blogu ememe kitchen

Warto przeczytać

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Dieta Daniela

Dieta warzywno-owocowa. Bez mięsa, tłuszczu oraz białej mąki. Sposób na pobudzenie swojego organizmu.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.