Zupa gulaszowa z wieprzowiną i dużą ilością warzyw
Zupa gulaszowa z wieprzowiną i dużą ilością warzyw
Moja wersja zupy gulaszowej z żeberkami, pieczoną papryką i pieczarkami, z razowym chlebem dla zagęszczenia. Pyszna i nie aż tak czasochłonna, jak jej tradycyjna wersja na wołowinie. Składniki: ok 1 kg mięsa wieprzowego (dałam żeberka, może być też karkówka, łopatka itp) 600 g pieczarek 2 czerwone papryki 2-3 cebule 2 ząbki czosnku duża marchew kawałek selera 5 ziemniaków bulion (tak, żeby przykrył wszystkie składniki) 2 kromki chleba razowego 3 liście laurowe majeranek lubczyk ostra papryka, wędzona papryk... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu e-PrzepisyKulinarne
Warto przeczytać

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...
Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Autor
Justyna Zarzecka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
papryka, mięso, chleb, zupa, pieczarki, żeberka, ziemniaki, ziemniak, chleb razowy, seler, marchewka, wołowina, karkówka, zupa z selera, mięsa pieczone, karkówka w cebuli, pieczona karkówka, karkówka pieczona, pieczone ziemniaki z czosnkiem, pieczone ziemniaki
Inne przepisy z e-PrzepisyKulinarne
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję