Pulpety w sosie koperkowym z warzywami to prosty i łatwy w wykonaniu przepis na sycący obiad dla całej rodziny. Takie danie najlepiej smakuje podane z gniecionymi ziemniakami lub kluskami śląskimi. Pulpety w sosie śmietanowym z koperkiem, włoszczyzną i brokułem tworzą pyszną i kolorową kompozycję, która z pewnością zasmakuje wszystkim domownikom. Składniki na pulpety w sosie koperkowym z warzywami (4 porcje): 200 g mięsa mielonego z indyka 300 g mięsa mielonego wołowego łyżka majonezu jajko 2 ząbki czosnku...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...