Wielkanoc - warsztaty w Akademii Smaku Sokolow

Wielkanoc - warsztaty w Akademii Smaku Sokolow

Wielkanoc - warsztaty w Akademii Smaku Sokolow

Równo 1go marca miałam przyjemność przenieść się z szarej codzienności do wielkanocnego dworu w Woli Suchożeberskiej gdzie odbyły się kulinarne warsztaty świąteczne z marką Sokołów . Czwartek spędziłam w miłym towarzystwie, w pięknych wnętrzach, gotując pyszne potrawy a  badacz kultury epoki nowożytnej,  dr  Michał Choptiany z Uniwersytetu Warszawskiego, na początku spotkania opowiadał nam o tradycjach związanych a nadchodzącym wielkanocnym czasem, a potem pod czujnym okiem Dominika ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dzieje kuchennej Wiewióry

Autor

WiewióraWiewióra

Ruda, z zamiłowaniem do wypieków kulinarnych i nie tylko, potraw makaronowych i różnistych egzotycznych, a także ceramiki najchętniej własnego wyrobu, dobrych książek i filmów z klimatem. Mama Blondyneczki i Blondasa, do niedawna niania a teraz po prostu pełna pasji podwójna Mama Wiewiórka :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, schab, chleb, pieczywo, świąteczne przepisy, biała kiełbasa, dania mięsne, polędwiczki, boczek, tuńczyk, roladki, polędwiczki wieprzowe, kiełbasa, ciasto, polędwiczka, mięso, ciasto francuskie, ciasto francuskie, ser biały, pieczony boczek, mięsa pieczone, polędwiczki wieprzowe w sosie, polędwiczki w sosie, schab duszony z warzywami

Inne przepisy z Dzieje kuchennej Wiewióry

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.