Bardzo lubię ryby ale nie zawsze mam pomysł na to w jaki sposób je przyrządzić. W marcowej KUCHNI pojawił się przepis na szybkie, smaczne, domowe danie rodem z Włoch. Comfort food czyli danie idealne na pocieszenie na wiosnę. Co dla mnie istotne nie jest natrętne w smaku, wręcz bardzo delikatne i można je przygotować w 15 minut. Bazuje na tym co możemy zgromadzić w kuchennej szafce. Makaron z tuńczykiem i ricotta 500 g makaronu np. kokardki 120 g tuńczyka w oleju 200 g serka ricotta 4 ... czytaj dalej...
Ruda, z zamiłowaniem do wypieków kulinarnych i nie tylko, potraw makaronowych i różnistych egzotycznych, a także ceramiki najchętniej własnego wyrobu, dobrych książek i filmów z klimatem. Mama Blondyneczki i Blondasa, do niedawna niania a teraz po prostu pełna pasji podwójna Mama Wiewiórka :)