Zabrakło mi na śniadanie granoli. Ostatnio jadłam ja codziennie a tu taki psikus... przez te zdrowotne zawirowania zapomniałam upiec kolejną porcję. Kupiłam listopadowo-grudniowy numer KUKBUKA, przestudiowałam i taaa dam! znalazłam przepis na granole z patelni. Nie miałam wszystkich składników więc jest to wersja wg Wiewiórki. Na przyszłość wiem, że użyję mniej miodu i olej kokosowy zamiast masła. Granola z patelni 50 g masła 3 łyżki miodu (u mnie 2) 100 g płatków owsianych 3 czubate łyżki wiórków k... czytaj dalej...
Ruda, z zamiłowaniem do wypieków kulinarnych i nie tylko, potraw makaronowych i różnistych egzotycznych, a także ceramiki najchętniej własnego wyrobu, dobrych książek i filmów z klimatem. Mama Blondyneczki i Blondasa, do niedawna niania a teraz po prostu pełna pasji podwójna Mama Wiewiórka :)