Buraki mięsem nadziewane. HIT SEZONU z Wołem i Fetą w roli głównej :)

Buraki mięsem nadziewane. HIT SEZONU z Wołem i Fetą w roli głównej :)

Buraki mięsem nadziewane. HIT SEZONU z Wołem i Fetą w roli głównej :)

Śmiało mogę napisać, że to jedna z najlepszych rzeczy jaką jadłam i nie tylko ja tak uważam. Danie proste, tradycyjne jeśli chodzi o dobór składników. Zachwyca formą, zapachem i smakiem także. Przepis z najnowszego KUKBUKa. Innymi słowy Mięcho rządzi a ww dwumiesięcznik obfituje w fajne przepisy :)4 burakipół cebulki1 ząbek czosnku200 g wołowiny, zmielonej100 g fetysól, pieprz czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dzieje kuchennej Wiewióry

Warto przeczytać

Ekstra odchudzający koktajl z buraków!

Idealne połączenie składników dla każdego chcącego stracić trochę ciałka.

Czytaj dalej...

Autor

WiewióraWiewióra

Ruda, z zamiłowaniem do wypieków kulinarnych i nie tylko, potraw makaronowych i różnistych egzotycznych, a także ceramiki najchętniej własnego wyrobu, dobrych książek i filmów z klimatem. Mama Blondyneczki i Blondasa, do niedawna niania a teraz po prostu pełna pasji podwójna Mama Wiewiórka :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

buraki, feta, burak, ser feta, mięso, chleb, pieczywo, wołowina, dania mięsne

Inne przepisy z Dzieje kuchennej Wiewióry

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.