Uwielbiam faszerować warzywa, próbować co raz to nowych kombinacji.Nadeszła jesień więc znowu sięgnęłam po jeszcze nie stare buraki, wykorzystałam też pyszne i chrupiące jabłka. Zestawienie może wyda Wam się dziwne ale naprawdę warto je wykorzystać.Buraki faszerowane mięsem, jabłkiem i ziołami 3 średnie młode buraki200 g mielonego mięsa indyka1 mała cebulka dymka, ze szczypiorkiem1 czytaj dalej...
Idealne połączenie składników dla każdego chcącego stracić trochę ciałka.
Czytaj dalej...Ruda, z zamiłowaniem do wypieków kulinarnych i nie tylko, potraw makaronowych i różnistych egzotycznych, a także ceramiki najchętniej własnego wyrobu, dobrych książek i filmów z klimatem. Mama Blondyneczki i Blondasa, do niedawna niania a teraz po prostu pełna pasji podwójna Mama Wiewiórka :)