Przepis na : obiad
Bardzo smaczna, popularna polska zupa żurek, tym razem w wersji bezglutenowej – na bazie zakwasu gryczanego. PRZEPIS NA BEZGLUTENOWY ŻUREK GRYCZANY Składniki na bezglutenowy żurek gryczany: 1 słoik (300-400ml) zakwasu gryczanego 500g białej kiełbasy 500g ziemniaków 1 cebula 1 włoszczyzna 2 ząbki czosnku 2 liście laurowe 5 szt ziela angielskiego sól, pieprz 3 łyżki oleju majeranek jajka na twardo do podania – przepis natka pietruszki Jak zrobić bezglutenowy żurek gryczany: Cebulę obieramy, kroimy... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...