Musiałam koniecznie wykorzystać puree z dyni, gdyż jego kolor jest dla mnie sam w sobie apetyczny. W dużej mierze rolę odegrała również ciekawość, gdyż nigdy nie jadłam dyni, oprócz pestek, które uwielbiam. Przepis na drożdżowe ślimaczki cynamonowo dyniowe znalazłam u Kasi . Kiedyś przedstawiałam Wam ślimaczki z budyniem i malinami , które również są na cieście drożdżowym, ale te drożdżowe ślimaczki cynamonowo dyniowe przeszły moje najśmielsze oczekiwania. Chociaż minusem jest wyrabianie ciasta, które klei się... czytaj dalej...
Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Projektantka instalacji sanitarnych. Pasjonatka gotowania i motocykli