Przepis na : obiad
Sos koperkowy idealnie komponuje się z gotowaną w rosole wołowiną. Przygotowanie obiadu z wykorzystaniem mięsa z rosołu zajmie nam dosłownie kilka chwil. Mięso jest delikatne i bardzo apetyczne. kawałek wołowiny ugotowanej w rosole (pręga, łata, mostek, antrykot) pół pęczka koperku 2 łyżki masła klarowanego 1,5 płaskiej łyżki mąki 1-2 chochle rosołu sól pieprz W niewielkim rondelku roztapiamy 2 łyżki masła klarowanego. Gdy całe masło się rozpuści wsypujemy 1,5 płaskiej łyżki mąki i mieszamy, aż nie znikną ws... czytaj dalej...
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Dieta bez mleka to blog dla osób, które wykluczyły ze swojej diety mleko krowie i jego przetwory. Przepisy dla siebie znajdą tu nie tylko osoby ze skazą białkową czy mamy karmiące piersią. Dieta bez mleka to gotowa książka kucharska z przepisami dla każdego!