Stek z rostbefu wołowego z szalotkami w czerwonym winie

Stek z rostbefu wołowego z szalotkami w czerwonym winie

Stek z rostbefu wołowego z szalotkami w czerwonym winie

Nie ma nic gorszego jak wpuścić męża do kuchni. Nie dość, że przyrządzi to, co tylko on sam preferuje, to jeszcze bałagan zostawi. Jest miłośnikiem wołowiny generalnie, więc bywa czasem monotematyczny. Z drugiej strony jednak, choć cierpliwość moja sięgnęła granic, to jednak po spróbowaniu tego dania, złego słowa powiedzieć nie mogę. Składniki: 1 lub 2 steki z rostbefu wołowego (zależy dla ilu osób), 8-10 cebulek szalotek, pół szklanki wina czerwonego wytrawnego - może być ciut więcej, któż ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Delicious Titbits

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Marta Domwkratke, 27 stycznia 2014 10:20:09

Te steki trza kiedyś spróbować:)