Przepis na : obiad
Szparagi nie należą chyba do zbyt popularnych warzyw w naszym kraju. Jedni je uwielbiają, a dla innych mogłoby ich nie być. Moja rodzina należy do tych pierwszych, ale zazwyczaj jadaliśmy szparagi białe. Jednak od kiedy posmakowaliśmy zielonych to goszczą one zdecydowanie częściej na naszym stole. Dzisiaj mam dla was przepis na zielone szparagi w sosie a’la Carbonara. Ja na pewno jeszcze nie raz wrócę do tego przepisu i mam nadzieję, że wy też. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...