Konfitura z żurawiny i gruszek Przepis na żurawinę z gruszkami do mięsa i serów. Konfitura z żurawiny i gruszek przepis na żurawinę z gruszkami do mięsa i serów. Konfitura z żurawiny i gruszek koniecznie musi znaleźć się na naszym świątecznym stole. Uwielbiam sposób, w jaki słodkie gruszki uzupełniają cierpką żurawinę. To najlepszy przepis na żurawinę z gruszkami, jaki wypróbowaliśmy. Konfitura żurawinowo-gruszkowa może być serwowana schłodzona lub w temperaturze pokojowej. Świetnie smakuje z pieczoną wieprzowiną ...
Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...