Konfitura z żurawiny i gruszek

Konfitura z żurawiny i gruszek

Konfitura z żurawiny i gruszek Przepis na żurawinę z gruszkami do mięsa i serów. Konfitura z żurawiny i gruszek przepis na żurawinę z gruszkami do mięsa i serów. Konfitura z żurawiny i gruszek koniecznie musi znaleźć się na naszym świątecznym stole. Uwielbiam sposób, w jaki słodkie gruszki uzupełniają cierpką żurawinę. To najlepszy przepis na żurawinę z gruszkami, jaki wypróbowaliśmy. Konfitura żurawinowo-gruszkowa może być serwowana schłodzona lub w temperaturze pokojowej. Świetnie smakuje z pieczoną wieprzowiną ...

Czytaj dalej na blogu Cztery Fajery

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Autor

CzteryFajery.plCzteryFajery.pl

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierogi, ciasto, naleśniki, śniadania, kaczki, zupa, sałatki, obiad, sałatka, surówka, ciasteczka, kolacja, bułki, sernik, gofry, indyk, karkówka, piernik, kurczak, tosty, rosół, polędwiczki, pieczona karkówka

Inne przepisy z Cztery Fajery

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.