Kapuśniak zabielany śmietaną
Kapuśniak zabielany śmietaną
Kapuśniak zabielany śmietaną Przepis na czeski kapuśniak zabielany z kiszonej kapusty z papryką i śmietaną. Kapuśniak zabielany śmietaną czyli moravská zelňačka to prosta i pożywna zupa z kiszonej kapusty, ziemniaków, cebuli, boczku i kiełbasy. Na Morawach kapuśniak z kiszonej kapusty zabielany śmietaną doprawiany jest solidną porcją mielonej czerwonej papryki. Zagęszczony zasmażką z mąki czeski kapuśniak na długo zaspakaja głód. To prawdziwa uczta oraz klasyka czeskiej kuchni. Przepis na zabielany śmietan... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Cztery Fajery
Warto przeczytać

Dieta kapuściana
Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Autor
CzteryFajery.pl
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kapustą, kapusniak, kapusta kiszona, zupa, boczek, kiełbasa, pierogi, ziemniaki, ciasto, śniadania, żeberka, naleśniki, obiad, sałatki, tiramisu, ciasteczka, grzyby, sałatka, kolacja, surówka, przetwory, ogórki, ciasto na pierogi, bigos, ogórki konserwowe, galaretka, ciasto na naleśniki, surówka z czerwonej kapusty, pierogi z mięsem, ciasto z galaretka
Inne przepisy z Cztery Fajery
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję