Confit z kaczki – uda kaczki we własnym tłuszczu

Confit z kaczki – uda kaczki we własnym tłuszczu

Przepis na : obiad

Confit z kaczki – uda kaczki we własnym tłuszczu  Confit z kaczki przepis na kaczkę pieczoną we własnym tłuszczu. Konfitowana kaczka to tradycyjne francuskie danie , którego smaku nie da się zapomnieć. Często mówi się, że kuchnia francuska to nie tylko jedzenie, ale prawdziwa sztuka. Miękka konfitowana kaczka jest przykładem, który to potwierdza, a metodę konfitowania wykorzystują zarówno szefowie kuchni, jak i domowi kucharze, tacy jak my. Przygotowanie konfitu zajmie Ci tyle samo czasu, co kaczka pie...

Czytaj dalej na blogu Cztery Fajery

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję