Confit z kaczki – uda kaczki we własnym tłuszczu
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Confit z kaczki – uda kaczki we własnym tłuszczu
Przepis na : obiad
Confit z kaczki – uda kaczki we własnym tłuszczu Confit z kaczki przepis na kaczkę pieczoną we własnym tłuszczu. Konfitowana kaczka to tradycyjne francuskie danie , którego smaku nie da się zapomnieć. Często mówi się, że kuchnia francuska to nie tylko jedzenie, ale prawdziwa sztuka. Miękka konfitowana kaczka jest przykładem, który to potwierdza, a metodę konfitowania wykorzystują zarówno szefowie kuchni, jak i domowi kucharze, tacy jak my. Przygotowanie konfitu zajmie Ci tyle samo czasu, co kaczka pie...
Czytaj dalej na blogu Cztery FajeryAutor
CzteryFajery.pl
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kaczki, pierogi, ciasto, śniadania, naleśniki, sałatka, sałatki, obiad, zupa, ciasteczka, deser, przetwory, ciasto na pierogi, kasza gryczana, ciasto na naleśniki
Inne przepisy z Cztery Fajery
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję