Confit z kaczki – uda kaczki we własnym tłuszczu

Confit z kaczki – uda kaczki we własnym tłuszczu

Przepis na : obiad

Confit z kaczki – uda kaczki we własnym tłuszczu  Confit z kaczki przepis na kaczkę pieczoną we własnym tłuszczu. Konfitowana kaczka to tradycyjne francuskie danie , którego smaku nie da się zapomnieć. Często mówi się, że kuchnia francuska to nie tylko jedzenie, ale prawdziwa sztuka. Miękka konfitowana kaczka jest przykładem, który to potwierdza, a metodę konfitowania wykorzystują zarówno szefowie kuchni, jak i domowi kucharze, tacy jak my. Przygotowanie konfitu zajmie Ci tyle samo czasu, co kaczka pie...

Czytaj dalej na blogu Cztery Fajery

Autor

CzteryFajery.plCzteryFajery.pl

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kaczki, pierogi, ciasto, śniadania, naleśniki, sałatka, sałatki, obiad, zupa, ciasteczka, deser, przetwory, ciasto na pierogi, kasza gryczana, ciasto na naleśniki

Inne przepisy z Cztery Fajery

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.