Sałataka wiosenna z wędzonym pstrągiem
Sałataka wiosenna z wędzonym pstrągiem
Ostatnio jadam więcej ryb. Szczególnie smakuje mi wędzony pstrąg. Zamiast zwykłej pasty z twarogiem, na sobotnie śniadanie przygotowałam lekką sałatkę. Bardzo mi ta kompozycja przypadła do gustu. Składniki: mięso z wędzonego pstrąga - użyłam 125 g w opakowaniu 3 jajka ugotowane na twardo spora garść delikatnej sałaty (użyłam batawskiej) pęczek rzodkiewek 1 szklanka ugotowanej zielonej fasolki szparagowej kilka suszonych pomidorów z oliwy Sos: 1 łyżka majonezu 1 mały kubek jogurtu naturalnego kilka kropel s... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Czerwień i błękit
Autor
Patrycja
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
jak zrobic pstrąga, suszone pomidory, śniadanie, fasolka, sałata, ryby, pstrag, sosy, śniadania, sałatka, sałatki, fasolka szparagowa, mięso, majonez, cytryna, pasta, twaróg, pasty, lekkie sałatki, ryba, sos do sałaty, sałatka z pomidorem, sos do jajek, salatka z jajkiem, sałatka z wędzoną rybą, sałatka z majonezem, jajka w sosie wiosennym
Inne przepisy z Czerwień i błękit
Dodaj komentarz