Kapuśniak z nutką wędzonej papryki
Kapuśniak z nutką wędzonej papryki
Zimową porą kapuśniak smakuje najbardziej. Ja chcę Wam pokazać jego wersję podkręconą szczyptą wędzonej papryki. Zapach wędzonki trochę podobny do wywaru na wędzonych żeberkach. Kapuściane danie znajdziecie również na blogu Mirabelki , przygotowany z okazji wspólnego gotowania blogerek., którego tematem było dowolne danie z kapusty. Składniki: duży kawałek żeberka(minimum 300 g) 250 g kiszonej kapusty, posiekanej z grubsza 1 mały seler (lub pół dużego) 1 duża marchew 3 ząbki czosnku mała cebula 3-4 średnie kremo... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Czerwień i błękit
Autor
Patrycja
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
żeberka, kapustą, mielone, ziemniaki, grzyby, zupa, kapusta kiszona, kapusniak, mięso, zupa jarzynowa, zupa kapusciana, dania mięsne, zupa z selera, zupa grzybowa, zupa z mięsem mielonym, mięso mielone
Inne przepisy z Czerwień i błękit
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję