WYKWINTNY BIGOS Z MŁODEJ KAPUSTY

WYKWINTNY BIGOS Z MŁODEJ KAPUSTY

WYKWINTNY BIGOS Z MŁODEJ KAPUSTY

Bogaty w smaku bigos z młodej kapusty i tartych na tarce warzyw korzeniowych: marchewki, pietruszki, selera. Z podsmażonym boczkiem i wiejską kiełbaską. Z dodatkiem białego wina i rozdrobnionych świeżych pomidorów. Z dużą ilością koperku i natki pietruszki. Naprawdę pyszny i gotowy w półgodziny. Po zagotowaniu bigos można zamknąć na gorąco w słoikach i przechowywać w lodówce. Świetnie nadaje się do odgrzewania SKŁADNIKI / 6 PORCJI 40 g masła 1 cebula 100 g boczku 200 g wiejskiej kiełbaski 1 duża marchewka 1 duża pie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu cool and minty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.