Burrito z wołowiną, fasolą i papryką

Burrito z wołowiną, fasolą i papryką

Burrito z wołowiną, fasolą i papryką

Przepis na : kolacja

Burrito, to pszenne placki wypełnione mięsnym farszem przyprawionym aromatycznymi i pikantnymi dodatkami. Moja wersja burrito nie jest zbyt pikantna, ponieważ będzie je jeść również dziecko (ale już wprawione w jedzeniu lekko pikantnych potraw). Farsz powstał z chudego mięsa wołowego z dodatkiem fasoli, papryki, kukurydzy i sosu pomidorowego, jest przepyszny i bardzo sycący. Burrito podaje się z dodatkami łagodnymi (śmietana, sałata, pomidory, zioła) lub pikantnymi papryczkami, tabasco, sosem bbq. Moi ulubiony... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Codziennik Kuchenny

Warto przeczytać

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Autor

Renata Karon-SlomczynskaRenata Karon-Slomczynska

Na blogu Codziennik Kuchenny dzielę się pasją do kulinariów.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tortilla, mielone, placki, papryka, burrito, zupa pomidorowa, mięso, tarta, sosy, fasola, sos pomidorowy, mięso mielone, czerwona fasola, fasola czerwona, sałata, wołowina, kolacja, obiad, sos do sałaty, jajka z farszem, tarta na słodko, pomidorowa ze świeżych pomidorów, sos mięsny, dania bez mięsa, mięso duszone, dania mięsne, sos chilli, ser biały, placek z serem

Inne przepisy z Codziennik Kuchenny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.