Ryż z czerwoną fasolą

Ryż z czerwoną fasolą

Ryż z czerwoną fasolą

Ryż z czerwoną fasolą jest na Jamajce niezwykle popularny. Ryż z fasolą podawany jest jako dodatek do mies i ryb, najlepiej jednak smakuje z kurczakiem jerk. Myślę, że przypadnie Wam do gustu. Tak przygotowany ryż jest niezwykle smaczny i stanowi ciekawe urozmaicenie. Z pewnością będzie pasował do większości potraw, jednak szczególnie polecam go do kurczaka w marynacie z limonki i pomarańczy .  Ryż z czerwoną fasolą po jamajsku Składniki: pół średniej cebuli 2 ząbki czosnku kawałek świeżego imbiru 1 paprycz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Codzienne Gotowanie

Warto przeczytać

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.