Rogaliki z masłem orzechowym

Rogaliki z masłem orzechowym

Rogaliki z masłem orzechowym

Prawdziwe masło orzechowe ma lekko słony smak i pasuje zarówno do potraw na słodko, jak i tych wytrawnych. Rogaliki drożdżowe, które chciałabym Wam dziś zaproponować, możecie nadziewać wedle własnej fantazji czekoladą, migdałami w karmelu, gęstym dżemem, masłem orzechowym, czy jego słodką wersją - kremem orzechowym. Świetnie sprawdzają się jako przekąska na podwieczorek, a ich wielką zaletą jest także to, że zamknięte w metalowej puszcze lub słoiku mogą być przechowywane nawet tydzień czy dwa i ciągle są pyszn... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ciastkozercy

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Autor

Róża Mucha MyśliwiecRóża Mucha Myśliwiec

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

masło orzechowe, pieczenie, ciasto, ciasteczka, krem, babeczki, słodkie, muffiny, orzechy włoskie, rogaliki drożdżowe, orzechy, przekąska, drożdżowe, czekolada, słoik, przekąski, włoska, likier, lukier , ciasto z orzechami, ciasto z kremem, ciasta z kremami, słone przekąski, ciasteczka z czekolada, przepis na coś slodkiego, pyszne ciasto, ciasta drozdzowe, ciasto drożdżowe, lekkie ciasto

Inne przepisy z Ciastkozercy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.