Rogaliki z masłem orzechowym
Rogaliki z masłem orzechowym
Prawdziwe masło orzechowe ma lekko słony smak i pasuje zarówno do potraw na słodko, jak i tych wytrawnych. Rogaliki drożdżowe, które chciałabym Wam dziś zaproponować, możecie nadziewać wedle własnej fantazji czekoladą, migdałami w karmelu, gęstym dżemem, masłem orzechowym, czy jego słodką wersją - kremem orzechowym. Świetnie sprawdzają się jako przekąska na podwieczorek, a ich wielką zaletą jest także to, że zamknięte w metalowej puszcze lub słoiku mogą być przechowywane nawet tydzień czy dwa i ciągle są pyszn... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Ciastkozercy
Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Autor
Róża Mucha Myśliwiec
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
masło orzechowe, pieczenie, ciasto, ciasteczka, krem, babeczki, słodkie, muffiny, orzechy włoskie, rogaliki drożdżowe, orzechy, przekąska, drożdżowe, czekolada, słoik, przekąski, włoska, likier, lukier , ciasto z orzechami, ciasto z kremem, ciasta z kremami, słone przekąski, ciasteczka z czekolada, przepis na coś slodkiego, pyszne ciasto, ciasta drozdzowe, ciasto drożdżowe, lekkie ciasto
Inne przepisy z Ciastkozercy
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję