Ciasteczka mają to do siebie, że bardzo szybko się je przygotowuje. Są smaczne i bardzo miękkie. Nie inaczej jest i tym razem. Mamy to zestaw najlepszych składników, który znajdziemy w każdym sklepie. Nie wątpliwą zaletą szybkich miodowych ciasteczek jest dodatek wspomnianego miodu. Wzbogaca on smak ciastek. Dodatkowo wpływa na konsystencję samego wypieku. Dzięki dodatkowi miodu mamy pyszne i bardzo wilgotne ciastka doskonałe do herbaty. Takie szybkie miodowe ciasteczka to również bogactwo aromatów. W moim ...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...Cześć
Jestem młoda i pełną energii dziewczyną, której pasją są wypieki. Uwielbiam piec oraz komponować nowe smaki. Oprócz wypieków bardzo lubię przeczytać dobrą książkę.