Gołąbki z kaszą jęczmienną i sosem pomidorowym

Gołąbki z kaszą jęczmienną i sosem pomidorowym

Gołąbki z kaszą jęczmienną i sosem pomidorowym

Przepis na : obiad

Tradycyjne gołąbki w moim domu zawsze faszerowało się mięsem i ryżem. Czasem w ramach odmiany w duecie z mięsem gołąbki nadziewam kaszą jęczmienną. Taką właśnie wersję gołąbków proponuję Wam na obiad. Spróbujcie :) Składniki: główka kapusty 0,5 kg mięsa mielonego z łopatki 200 g kaszy jęczmiennej duża cebula 2 ząbki czosnku pieprz i sól pół łyżeczki przyprawy do mięsa mielonego pół łyżeczki ziół prowansalskich i bazylii suszonej pół łyżeczki słodkiej i ostrej papryki w proszku łyżka masła ziele angielskie i liść... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ChilliJemy

Warto przeczytać

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.