Krupnik jaglany na rumianym wywarze

Krupnik jaglany na rumianym wywarze

Krupnik jaglany na rumianym wywarze

Polecam wszystkim którzy gotują wieprzowinę ( golonka, szynka wieprzowa, łopatka, karkówka bez kości) na sztukamięs wieprzowy lub mięso w jakimś sosie by gotowali mięso z dodatkiem mocno obrumienionych warzyw i przyprawami jak do rosołu. Mięso dzięki temu jest smaczniejsze i pozostaje nam aromatyczny wywar na bazie którego można zrobić doskonały sos i zupę. Gotowałam w ten sposób łopatkę bez kości , którą podałam w sosie musztardowym, a wywar który został użyłam na ten krupnik. Czytaj więcej »... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Buniabaje w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Justyna Żak, 2 marca 2014 18:14:36

wygląda smacznie:)