Kiełbaski miodowe z grilla

Kiełbaski miodowe z grilla

Kiełbaski miodowe z grilla

Cały cymes w glazurze - smaruję kiełbaski i pieczywo i tak piekę Czas : 15 minut Składniki : 2 kiełbasy śląskie gruby plaster sera Chedar 1 bułka typu pita Sos miodowy z czosnkiem Tao-Tao pieprz grubo mielony 2 łyżki oleju marynowane warzywa - pikle sałata - kilka listków Kiełbaski ponacinać delikatnie tak by się nie rozpadły. W nacięcia włożyć kawałki sera Chedar . Przez kiełbaski przekłuć namoczony w wodzie patyczek do szaszłyków ( kiełbaski nie rozpadną się i łatwiej je potem nakła... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Buniabaje w kuchni

Autor

BuniabajewkuchniBuniabajewkuchni

Uważam, że powiedzieć o kimś ---,,Kura domowa "--- to komplement .

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kiełbaski, mielone, sosy, bułki, ser, kiełbasa, pieczenie, grill, pieczywo, warzywa, sałata, czosnek, sos do sałaty, pieczeń z mielonego, szaszłyki, sos do mielonego , mielone z warzywami, kiełbasa z grilla, warzywa z grilla, warzywa na patelnie

Inne przepisy z Buniabaje w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Olka, 30 kwietnia 2013 18:31:09

Dobry pomysł z nadzianiem kiełbaski na patyczek, nie wpadłam na to, a ilekroć wkładałam tak ser albo pieczarki to mi wyłaziły.

Bunia Babciagramolka, 30 kwietnia 2013 21:59:36

Olu- jeszcze lepiej przebijać dwoma patyczkami obok siebie tak jak zrobiłam to z kawałkami kurczaka w Yakitori . Obraca sie wtedy super wygodnie i na pewno nic się nie rozpadnie

Olka, 1 maja 2013 15:13:44

Dziękuję za radę, aż się nie mogę doczekać, kiedy uda mi się zrobić grilla z takimi kiełbaskami :)