Surówka z kapusty pekińskiej z papryką, szczypiorkiem, natką pietruszki i sosem winegret

Surówka z kapusty pekińskiej z papryką, szczypiorkiem, natką pietruszki i sosem winegret

Surówka z kapusty pekińskiej z papryką, szczypiorkiem, natką pietruszki i sosem winegret

Co potrzeba: ½ średniej kapusty pekińskiej, 2 łyżki pokrojonego szczypiorku, 1 łyżka posiekanej natki pietruszki, 1 duża papryka czerwona, sos winegret według TEGO przepisu Wykonanie: Robimy sos winegret według TEGO przepisu. Do miski dajemy kapustę pekińską pokrojoną drobno, pokrojony szczypiorek, posiekaną natkę pietruszki, paprykę pokrojoną w mniejsze paski, mieszamy dodajemy sos winegret, jeszcze raz mieszamy. Smacznego :)) kapusta pekińska, szczypiorek, papryka, natka pietruszki, czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bułka z Chlebem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.