Przepis na : obiad
W kociołku rozmaitości znajdziecie mnóstwo smaku, aromatu i koloru oraz naturalnych witamin. Oparty jest na warzywach oraz dodatku mięsa.Wszystko razem dusi się pod przykryciem w bulionie w jednym naczyniu. Może to być naczynie żaroodporne z przykrywką lub garnek, którego można używać w piekarniku. Kociołek możemy zrobić na obiad, a jeśli zostanie zabrać następnego dnia do pracy na lunch,albo zjeść na kolację. KOCIOŁEK NATURALNYCH ROZMAITOŚCI Składniki: 450 g poszatkowanej kapusty (pół niewielkiej główki)... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...