Przepis na : obiad
Jarmuż to do tej pory przy zakupach omijałam szerokim łukiem. Dlaczego? Sama nie wiem, nigdy go nie jadłam i chyba jak ze szpinakiem ciężko mi było się do niego przekonać. Ale wzięłam byka za rogi, kupiłam paczkę jarmużu i udało się go wykorzystać w 100%. Powstała zupa, makaron na obiad, część powędrowała do porannych kanapek. Okazało się ze jarmuż nie bije, a wręcz dobrze smakuje i ma wiele wartości odżywczych. Idę po następną paczkę, bo wiosna idzie. Czytaj więcej » czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...