Zupa pomidorowa to jednak z najbardziej tradycyjnych polskich zup. Niezależnie, czy podana z makaronem, ryżem czy groszkiem ptysiowym, zawsze świetnie smakuje. Zupę pomidorową można wykonać w pełni od początku zgodnie z przepisem. Jednak zamiast przygotowywać nowy wywar, można wykorzystać rosół z dnia poprzedniego. {"@context":"http:\/\/schema.org","@type":"Recipe","image":["https:\/\/www.bardzogrubysmok.pl\/wp-content\/uploads\/2020\/05\/zupa-pomidorowa-250x250.jpg","https:\/\/www.bardzogrubysmok.pl\/wp-content\/uploads\/2020\/05\/zupa-pomidorowa-198x164.jpg","https:\/\/www.bardzogrubysmok.pl\/wp-content\/uploads\/2020\/05\/zupa-pomidorowa-320x200.jpg"],"recipeIngredient":["2 skrzyde\u0142... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...