Sos dyniowo-paprykowy

Sos dyniowo-paprykowy

Sos dyniowo-paprykowy

Sos dyniowo-paprykowy przygotowany do słoików to propozycja na zachowanie kawałka jesieni na zimowe obiady. Można wykorzystać na zupę, do makaronu, a może też w inny sposób? Może Wy coś zaproponujecie? {"@context":"http:\/\/schema.org","@type":"Recipe","image":["https:\/\/www.bardzogrubysmok.pl\/wp-content\/uploads\/2023\/10\/sos-dyniowo-paprykowy-250x250.jpg","https:\/\/www.bardzogrubysmok.pl\/wp-content\/uploads\/2023\/10\/sos-dyniowo-paprykowy-198x164.jpg","https:\/\/www.bardzogrubysmok.pl\/wp-content\/uploads\/2023\/10\/sos-dyniowo-paprykowy-320x200.jpg"],"recipeIngredient":["p\u00f3\u0142 dyni \u015... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bardzo Gruby Smok

Warto przeczytać

Najlepszy sos czosnkowy!

Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!

Czytaj dalej...

Jak zrobić sos holenderski

Wiele osób zapewne słyszało o tym sosie i zastanawiało się, jak się go robi, z czego on jest i z czym się go podaje.

Czytaj dalej...

Jak zrobić zasmażkę?

Zasmażka jest podstawą wszelkich sosów, zup lub też do szparagów czy fasolki szparagowej. Często się ją stosuje nie tyle by zagęścić jakieś danie ale też by wzbogacić jego smak. Często pojawiają się problemy z zasmażką.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.