Harira - zupa marokańska

Harira - zupa marokańska

Harira - zupa marokańska

Przepis na : obiad

Tym razem proponujemy nieco egzotyki, ale wszystkim którzy już zaprzyjaźnili się z kuchnią roślinną soczewica i ciecierzyca nie brzmi wcale obco, a wręcz bardzo przyjacielsko. To właśnie dzięki mocy roślin strączkowych ugotujecie razem z nami Harirę, zupę marokańską, która rozgrzeje Was w wiosenne dni i zapewni dużą dawkę energii na cały dzień, albo przynajmniej na pół dnia :) Macie trochę czasu i chęci do gotowania? Ok, lecimy do Maroka, gdzie zapraszamy na pyszną i sycąca zupę narodową w wegańskim wydaniu!... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bananowe Pole

Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Autor

Bananowe PoleBananowe Pole

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

zupa, bananowe, imbir, mielone, papryka, wegańskie, wegetariańska, zielona soczewica, marchewka, obiad, seler, szybka zupa, obiad na szybko, szybki obiad, zupa z selera, zupa pomidorowa, mielone z warzywami, pomidorowa ze świeżych pomidorów

Inne przepisy z Bananowe Pole

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.