Makaron z dynią, szpinakiem i boczkiem
Makaron z dynią, szpinakiem i boczkiem
Przepis na : obiad
SKŁADNIKI: ( 2 porcje ) 1 porcja = 263 kcal ( bez boczku ) 1 porcja = 454 kcal ( z boczkiem ) 150 g makaronu penne ( ewent. makaronu bezglutenowego ) średnia cebula 500 g dyni ( po obraniu ) łyżka masła klarowanego 4 plastry wędzonego boczku pół łyżeczki gałki muszkatołowej 30 g szpinaku ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Atlas Smaków
Autor
Atlas Smaków
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
makarony, makaron, boczek, dynia, szpinak, makaron penne, penne, sosy, bezglutenowe, sos do makaronu, drugie danie, diety, dieta, szybki obiad, obiad, obiad na szybko, kolacja, makaron ze szpinakiem, szybka kolacja, makaron z patelni, dania z makaronem, obiad z makaronem, makaron na obiad
Inne przepisy z Atlas Smaków
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję