SKŁADNIKI: 700 g pieczarek 100 g żółtego sera 4 jajka ugotowane na twardo łyżeczka masła rzeżucha 2 łyżki majonezu 2 łyżeczki musztardy sól i pieprz WYKONANIE: 1. Pieczarki umyć, pokroić na plasterki i podsmażyć na maśle do odparowania wody z pieczarek. 2. Ser i jajka pokroić w kostkę. 3. Majonez wymieszać z musztardą. 4. Pieczarki, ser, rzeżuchę, jajka i sos majonezowy dokładnie wy... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Poniżej znajdziecie zestawienie pysznych sałatek na Święta. 12 prostych i smacznych przepisów na sałatki wigilijne oraz na kolejne dni świąt.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...