Pierogi z kapustą i grzybami

Pierogi z kapustą i grzybami

Pierogi z kapustą i grzybami

    Jakie są Wasze ulubione pierogi? Ja uwielbiam z mięsem, ruskie i z kapustą i grzybami, ale te ostatnie robię tylko raz w roku :) Wtedy smakują jeszcze lepiej :) SKŁADNIKI: ciasto: 1 kg mąki, 500 ml gorącej wody, 1 jajko, 6 łyżek oleju, 1 łyżeczka soli. farsz: 1 kg kiszonej kapusty, 200 g suszonych podgrzybków, 1 cebula, 4 liście laurowe, 3 ziarenka ziela angielskiego, 4 ziarenka pieprzu, Przygotowanie:       Ciasto: Mąkę rozsypu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Aga w kuchni

Autor

Aga w kuchniAga w kuchni

robię to co lubię, czyli gotuję i piekę :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierogi przepis, grzyby, kapustą, pierogi z kapusta i grzybami, pierogi, ciasto, kapusta kiszona, jajko, mięso, zupa grzybowa, cebula, susz, pierogi z mięsem, jajka z farszem, ciasto na pierogi, pierogi przepis ciasto

Inne przepisy z Aga w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.