Śledzie pod pierzynką

Śledzie pod pierzynką

Śledzie pod pierzynką

Proste, szybki do przygotowania śledzie z cebulką i ogórkiem pod pierzynką ze śmietany. Do tego dużo koperku i sera korycińskiego. Najlepsze są na drugi dzień, jak troszkę się przegryzą :) Składniki: 1 opakowanie śledzi a'la matiasy (250 g) Seko , 1 cebula, 2 ogórki konserwowe, ok. 300 ml śmietany 12%, 2-3 łyżki posiekanego koperku, ok. 20 g SEROWAR PODLASKI - Ser Koryciński Swojski Krystyny Łukaszuk. Przygotowanie:  Śledzie kroimy w kosteczkę i układamy na samym spodzie naczynia. Kolejne warstwy robimy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Aga w kuchni

Autor

Aga w kuchniAga w kuchni

robię to co lubię, czyli gotuję i piekę :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ogórki, śledź, suszone pomidory, ogórki konserwowe, sałatki, sałatka, śledź w śmietanie, salatka z serem, sałatka z pomidorem, sałatka ze śledziem, sałatki ze śledziem, szybkie sałatki, szybka sałatka

Inne przepisy z Aga w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.