Ogólnie bigosu nie lubię, a w życiu jadłam może dwa lub trzy co mi smakowały. A to jest przepis na jeden z nich. Przepis dostałam od
Mam apetyt na ...Oto i środek sezonu na zimowe wyprawy, wyjazdy i szusowanie po zaśnieżonych stokach. Na śnieżne bitwy, szczypiące od mrozu policzki i wreszcie...na pyszne, sycące i
Kuchnia w Słońcu SkąpanaZapraszam na przepis na gołąbki z wołowiną i suszonymi grzybami. Gołąbki to pyszny i tani obiad. Niestety nie wszyscy w mojej rodzinie przepadają za gołąbkami. Nie
codojedzeniaBitki wołowe to klasyczne danie kuchni polskiej, smakuje wszystkim miłośnikom tradycyjnych potraw, doskonały pomysł na sycący obiad dla całej rodziny. Bitki przygotowuje się z tylnej części
Gotuj zdrowo!Guten Appetit!Klasyczny Boeuf Strogonow Rozgrzewający, pożywny i przepyszny gulasz wołowy z pieczarkami, papryką i kiszonymi ogórkami. Pyszny obiad Polecam! Składniki: 0,5 kg wołowiny 1
Blog z ApetytemBoeuf Strogonow to pyszne i mało pracochłonne danie obiadowe z wołowiny. Wersja najprostsza i według mnie najsmaczniejsza. Koniecznie wypróbujcie, tym daniem na pewno sprawicie dużą przyjemność
Kuchcik gotujeNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Domowe ciastaNiektórzy je uwielbiają, ale są też tacy, którzy nie chcą ich nawet spróbować. A spróbować warto, bo flaki wołowe są smaczne, rozgrzewające i sycące. Po odpowiednim
Przepisy KulinarneZupa meksykańska Pyszna zupa meksykańska . Nie wiem czy w Meksyku taką gotują , ale wiem że jest niebiańsko dobra . Uwielbiam te smaki . Po prostu meksyk w garnku
Ogrodnik w podróżyZupa gulaszowa Zupa gulaszowa. Składniki: 500 g mięsa wołowego na gulasz (np. udziec, pręga bez kości) 2 łyżki smalcu 100
kuron.com.plKto nie kocha kuchni włoskiej? Chyba nikt nie ma takich osób, bo tak samo jak kochamy kotlety schabowe tak samo kochamy pizze czy lazanię. My też
Bernika - moj kulinarny pamietnikUwielbiam tatara wołowego! Niezwykłą przyjemność sprawia mi mieszanie wszystkich składników na talerzu, kosztowanie i doprawianie. Mieszam tak długo, aż stanie się pulchny i stanowi całość ze
Kulinarne przemysleniaMój syn orzekł, że to najlepsze klopsiki, jakie jadł. Lepsze od tych z popularnego sklepu i tych które jedliśmy, zwiedzając wrocławskie zoo. I ja mu wierzę
zadanie-gotowanieWołowina to nie tylko steki i burgery – to przede wszystkim szlachetne, ciemne i wartościowe mięso które (z racji nie najniższej ceny) warto przeznaczyć na odświętny obiad
Karo in the Kitchen