Burger chilli Jogurt naturalny wymieszać z majonezem, dodać natkę pietruszki, przeciśnięty przez praskę ząbek czosnku, doprawić do smaku solą i pieprzem czarnym, wymieszać i odstawić na
ememe kitchenMini burgery Do mięsa wlać sos worcestershire, doprawić pieprzem czarnym mielonym, solą, wyrobić wszystko razem. Z masy mięsnej odrywać małe porcje (powinno wyjść 30), wielkości małego
ememe kitchenBeef stroganoff z makaronem Pieczarki umyć, osuszyć i pokroić na plasterki. Cebulę i czosnek obrać, cebulę pokroić w drobną kostkę, a czosnek przecisnąć przez praskę. Natkę
ememe kitchenSkładniki: 1 kg rostbefu 2 cebule 2 ząbki czosnku sól pieprz pikantna papryka wędzona papryka liść laurowy ziele angielskie 200 ml czerwonego wina (u mnie
Walijskie PichceniePyszne pulpety w sosie pomidorowym, które można podać z ulubionymi dodatkami. Nam najbardziej smakują z makaronem spaghetti. Składniki: 700-800g mięsa mielonego (u mnie
Kuchnia domowa AniAjvar jest rewelacyjny do kanapki. Ale ostatnio odkryłam przepis na mięso z dodatkiem ajvaru. Karkówka wyszła mięciutka i soczysta. Do tego nie wymaga specjalnie dużo
Kuchnia domowa AniPyszne policzki wołowe idealne na weekendowy obiad. Są tak delikatne, że rozpływają się w ustach. Czytaj więcej »
Ana Mari's worldPyszne policzki wołowe idealne na weekendowy obiad. Są tak delikatne, że rozpływają się w ustach. Czytaj więcej »
Ana Mari's worldRolady śląskie czy też inaczej zrazy, chyba każdy zna i wie ile przy nich jest roboty. Tak więc dziś zapraszam na ich szybszą
magiczna kuchnia KasiTo jedne z pyszniejszych mielonych jakie robiłam. W mięsie dodatkowo przemyciłam trochę warzyw ;-) Składniki: 600 g mięsa mielonego 250 g cukinii 1 duża marchewka 1
Kuchnia domowa Ani